Toerismekantoor
U bent hier: Home / Verkennen / Attracties & Animaties / Bioscoop - Ciné Chaplin
Nieuwsafbeelding - klik om de volledige afbeelding te bekijken

Bioscoop - Ciné Chaplin

Welkom bij Ciné Chaplin

Ciné-Chaplin is een buurtbioscoop. Het heeft zijn warme en vriendelijke karakter behouden, met name dankzij de gezellige sfeer en het comfort, de projectie en de geluidskwaliteit (nooit ondraaglijk), en het warme onthaal van zijn team van enthousiastelingen, die aandacht hebben voor het welzijn en het plezier van elke bioscoopbezoeker.

De Ciné-Chaplin onderscheidt zich ook door de verscheidenheid en de rijkdom van zijn programmering.

De regelmatige commerciële programmering, die al voorrang geeft aan kwaliteitsfilms, wordt nog versterkt door verschillende specifieke cycli die van de Ciné-Chaplin een uitzonderlijke plaats maken voor filmontdekkingen in de regio.

  • Cycle “Perles rares” (zeldzame pareltjes): een regelmatig programma (twee films per maand) van originele films met ondertitels, gekozen om hun artistieke, culturele of thematische kwaliteiten, uit alle landen.
  • Cycle “Exploration du monde” (ontdekking van de wereld): 5 tot 6 keer per jaar, een reisfilm gepresenteerd door de auteur.
  • Cycle “Cinéma Paradiso”: een verzameling grote klassiekers uit de filmgeschiedenis, opnieuw geprojecteerd op het grote scherm dankzij het digitale proces en de restauratie van enkele onvergetelijke meesterwerken.
  • Schoolsessies op aanvraag of in het aanbod, een keuze van films die zowel onderhoudend als educatief zijn.

 
Ciné-Chaplin: Het ontdekken, leren en het vol passie beleven van de bioscoop.

Ontdek de programmatie op onze website http://www.cine-chaplin.be

Rue de l'Eglise 20 - 5670   Nismes

060/31.35.33

www.cine-chaplin.be (Website)
 

Document acties