Toerismekantoor
U bent hier: Home / Verkennen / Activiteiten / Oriëntatiekaart
Nieuwsafbeelding - klik om de volledige afbeelding te bekijken

Oriëntatiekaart

Op ontdekking in en rond NISMES

oriëntatiekaart

Ontdek het erfgoed, plaatsen met culturele en/of historische waarde en natuurlijke karstverschijnselen in en rond Nismes door middel van aanduidingen op een oriëntatiekaart vergezeld van foto’s en uitleg over de desbetreffende plaatsen.
Twee parkoers toegankelijk voor de ganse familie worden voorgesteld door middel van een kleurcode.
De oriëntatie is een speelse activiteit die men in de natuur beleeft. Het is een spel tussen mens en terrein. Analyseren, observeren en uw weg zoeken doorheen het dorp NISMES, zijn natuurpark, de natuur en de bossen met behulp van een kaart van aanduiding naar aanduiding om zo de karakteristieken van het lokale erfgoed te identificeren door middel van de bijgevoegde tekst en foto’s.  
Een sportieve, toeristische en leerrijke  activiteit. Met een goed overzicht en  vergelijking tussen terrein en kaart baant  u zich gemakkelijk een weg door dit vele  moois gecreëerd door mens en natuur.  
Om de verschillende voorgestelde parkoers  af te leggen, heb je geen kompas  nodig. De kaart is beschikbaar bij de  Dienst voor Toerisme van VIROINVAL voor  de prijs van 3 euro.  
Kies uw eigen weg, voorzie u van een  kaart en laat het avontuur op u los!  
Nota: Het is belangrijk alle informatie op  de kaart te lezen, de schaal om de af te  leggen afstand te kennen, de legende,  enz. Alle bijkomende informatie kunt u  krijgen bij de Dienst voor Toerisme van  VIROINVAL.  

Permanent oriëntatieparkoers - Gemeentepark van Nismes

In het gemeentepark van Nismes werden permanente oriëntatieparkoersen op basis van het © MAPICO-systeem en dit speciaal voor families en scholen.
Te downloaden via hoc-net.be (Website)

NIEUW: Oriëntatiespel voor de ganse  familie.  
Te verkrijgen bij de Dienst voor Toerisme  van VIROINVAL voor de prijs van 3 euro.  

Inlichtingen:

 
Fabien PASQUASY  

cGFzcXVhc3lmQGhvdG1haWwuY29t  

hoc-net.be (Website)
   
 

Office du Tourisme de VIROINVAL

   

Rue Vieille Église 5 - 5670 NISMES  

060/31 16 35    

Document acties